Årsmötet 19 Mars 2023

Den 19 mars 2023 så höll Östgöta Saabklubb sitt årsmöte i Ledberg, strax utanför Linköping. I år var vädret hyfsat. Ingen sol och endast lite vind. Trots vädret så kom några medlemmar i sina veteranbilar.
Ett 30-tal medlemmar dök upp denna söndag.
Verksamhetsberättelsen lästes igenom och godkändes, Kassör Ingevald Abrahamsson redogjorde för ekonomin. Trots ökade tryckkostnader för tidningen och ökade portokostnader, så gjorde vi endast en liten förlust. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet enligt revisor Anders Wings förslag.
Det beslutades om en liten höjning av medlemsavgiften för 2024 till 300:-.
Roger Forssén omvaldes som ordförande, styrelsen är oförändrad förutom att webmasterposten blev vakant. Vi fick en något förändrad marknadskommitté.
Under övriga frågor togs bl a upp vikten av att vi medlemmar meddelar Lasse Eriksson adressändringar. Ett antal tidningar kommer i retur p.g.a felaktig adress. Samma sak gäller för e-mailadresser. Om du inte har meddelat din aktuella e-mail adress så missar du info från klubben som skickas ut via mail. Roger Forssén, Lars Eriksson och Gunnar ”Barret” Skog informerade om årets träffar och mera information kommer i nästa tidning och på vår hemsida och facebooksida.
Nästa träff är vårupptakt på Annandag påsk den 10 april i Borensberg.
Efter årsmötesförhandlingarna så visades en film, som Daniel Gustavsson hade gjort 2003, dvs för 20 år sedan. Kul att se hur lite man hade förändrats.
Så var det dags för smörgåstårta, kaffe och kaka. Det smakade mycket bra för nu var vi sugna. Stort tack till Annette Johansson, som hade fixat så att vi inte behövde gå hungriga från mötet, och stort tack till Kristina och Sten Erik Stenberg och Lars Eriksson som skötte serveringen.

Stort tack till alla för ett trevligt årsmöte
Med vänlig hälsning

Roger Forssén

Annons
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.