Saabmarknaden på Kråkvilan 2018


Nu har vi klarat av den åttonde marknaden på Kråkvilan i Norrköping.
Vi var lite oroliga för vädret för på fredagen regnade det hela dagen och marknad i regn är ju inget kul alls.
Lördagen kom och morgonen var molnig. Vartefter dagen gick så blev vädret allt bättre och vid 15-tiden hade solen kommit fram och det var nästan blå himmel. Många säljare och besökare kom på lördagseftermiddagen/kvällen.
I år slog vi rekord på antalet campare, hela 49 ekipage, och det kom säkert några till sent på kvällen. Vår Saabgrill fick visa vad dem gick för och det var kö långt in på sena kvällen för att få grilla. Vilken tur att grillförbudet var hävt. Stämningen på lördagskvällen var mycket bra och många satt och pratade länge. Det är trevligt att umgås på detta sättet, för många träffar man ju bara en gång om året, och det är på vår marknad.
Så blev det söndag och morgonen var väldigt dimmig och fuktig. Den första säljaren kom vid halv sju tiden och strax före åtta så var det en lång kö med säljare. Vi fick snabbt dessa säljare på plats och kunde öppna vår marknad vid utsatt tid dvs. kl 08.30 Då hade dimman försvunnit och solen började skicka ner sina varma strålar.
Våra parkeringsvakter hade fullt upp från 08.00 till 13.00. Det är fantastiskt kul att så många kommer till vår marknad. I år hade vi helt klart rekord i antal besökare. Gissningsvis var det mellan 800 och 900 besökare och 50 säljare.
Vädret blev bara bättre ju längre dagen gick och det blev verkligen en lyckad marknad i ett fantastiskt sensommarväder.
En glad överraskning var att Saab 9-5ng-klubben hade träff i området och det kom en hel rad med dessa bilar till oss. Synd att ni inte kom lite tidigare för då hade vi kunnat fixa en egen parkering till er.
Jag vill framföra ett stort tack till säljare, besökare, tjejerna i fiket och framför att till alla som hjälper till som funktionärer. Ni vet vilka ni är, och utan er skulle det inte fungera.

Här kommer lite blandade bilder från helgen.

Saabhälsningar från Roger Forssén Ordförande i Östgöta Saabklubb

 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.