Vårträffen 26/5

I ett alldeles underbart vårväder startade vi årets vårträff vid Biltema i Norrköping. Ett 20-tal bilar kom och det får vi väl anse som ett gott tecken.
Vi hälsades välkomna av ”träffgeneral” Niklas Zeipel och åkte mot Åby där första kontrollen var. Man skulle backa bilen och få en järnpinne att stanna så rakt upp som möjligt. Det ser väldigt enkelt ut när man står bredvid, men väldigt svårt när man sitter i bilen. Efter detta så åkte vi vidare via Bråvikens strand och via Oscarshäll och till Virå. Där hade vi fikapaus och nästa tävling. Man skulle kasta bollar genom en Saabfront.
Vi fortsatte till Forssjö där vi fick kasta en jättetung turbo från en Scanialastbil. Det var inte heller lätt. Vi for vidare till Djulö där nästa kontroll var. Man skulle köra fram mot en platta som låg på marken och helst stanna så att fronten på bilen var på plattans mitt. Det var inte heller lätt. Efter detta så var kontrollerna slut och vi åkte till slutmålet som var ett traktormuseum i Katrineholm. Det var ett fint litet museum som innehöll allt möjligt från räknemaskiner, skrivmaskiner  datorer, kameror ett par bilar, lite mopeder och motorcyklar. Det fanns också några fina miljöer uppbyggda.

Förra årets vinnare, Philip Sandgren tillsammans med ett par till från klubben, utsåg också årets finaste klubb-bil, och priset gick till Niklas Zeipel för hans fina Saab 900ep cab. Grattis Niklas.

Ett stort tack till Niklas Zeipel med medhjälpare för en fint anordnad vårträff

/Roger Forssén ordf.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.